Material lemnos abandonat, precum și transporturi ilicite de lemn, depistate de polițiștii clujeni

lemne-confiscateIeri, în urma acțiunilor derulate, a fost identificat material lemnos abandonat, precum și transporturi ilicite de lemn.

Miercuri, 20 ianuarie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Comunal Fizeșu-Gherlii, împreună cu pădurar din cadrul Ocolului Silvic Gherla, au desfășurat activități de control a circulației materialului lemnos pe raza comunei Fizeșu-Gherlii.

Astfel, au fost identificați circa 8 metri cubi de material lemnos abandonați pe domeniul public de pe raza localității Bonț.

Materialul lemnos a fost ridicat și predat în custodie reprezentanților ocolului silvic.

Totodată, cercetările sunt continuate pentru stabilirea provenienței materialului lemnos și luarea măsurilor care se impun.

De asemenea, polițiștii din cadrul Posturilor de Poliție Comunale Bonțida și Câțcău au identificat transporturi ilicite de material lemnos pe raza de competență.

Astfel, au fost identificați doi bărbați, din comunele Bonțida și Hodac – județele Cluj și Mureș, care transportau ilicit material lemnos. Aceștia au fost sancționați, iar materialul lemnos de circa 450 de lei, a fost confiscat.

Poliţiştii clujeni continuă acțiunile de prevenire a faptelor care aduc atingere fondului forestier.

Articole similare

Ieri, în urma acțiunilor derulate, a fost identificat material lemnos abandonat, precum și transporturi ilicite de lemn. Miercuri, 20 ianuarie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Comunal Fizeșu-Gherlii, împreună cu pădurar din cadrul Ocolului Silvic Gherla, au desfășurat activități de control a circulației materialului lemnos pe raza comunei Fizeșu-Gherlii. Astfel, au fost identificați circa 8 …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.