Micul biciclist şi siguranţa lui: Azi în joacă, mâine în trafic, în siguranţă

?????????????

La data de 30 ianuarie, a avut loc prima ediţie din acest an a concursului ,,Micul biciclist şi  siguranţa lui”, sub motto-ul ,,Azi în joacă, mâine în trafic, în siguranţă”.

Poliţiştii din cadrului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj – Biroul Prevenirea şi Analiza Criminalităţii şi Serviciul Rutier – au fost alături de participanţi şi părinţi, transmiţând informaţii pentru siguranţa acestora în trafic.

Aproximativ 40 de concurenţi, băieţi şi fete, au luat startul în competiţie, cei mai buni dintre ei fiind premiaţi de către organizatori cu medalii, diplome şi cadouri.

Concurenţii au luat startul într-un poligon în care au trebuit să-şi dovedească îndemânarea privind conducerea bicicletei dar şi cunoaşterea regulilor de circulaţie specifice atunci când sunt pe traseu, poliţiştii asigurând arbitrajul în concurs.

Aceste competiţii au ca scop pregătirea copiilor, atât din punct de vedere practic cât şi teoretic, cu privire la conducerea bicicletei, dar şi cunoaşterea legislaţiei rutiere şi a obligaţiilor ce le revin bicicliştilor în trafic.

Activitatea a fost organizată de către Clubul Sportiv ,,Clujul Pedalează”, în parteneriat cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.

Articole similare

La data de 30 ianuarie, a avut loc prima ediţie din acest an a concursului ,,Micul biciclist şi  siguranţa lui”, sub motto-ul ,,Azi în joacă, mâine în trafic, în siguranţă”. Poliţiştii din cadrului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj – Biroul Prevenirea şi Analiza Criminalităţii şi Serviciul Rutier – au fost alături de participanţi şi părinţi, …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.