Minor de 14 ani, căutat de familie și poliție. L-ați văzut?

SABO LIVIUUn  minor de 14 ani, din comuna Cătina, judeţul Cluj, a plecat voluntar de la domiciliu din 18 iunie a.c. şi nu s-a întors până în prezent.

Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

La data de 22 iunie, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că SABO LIVIU-ADRIAN-DANIEL de 14 ani, din comuna Cătina, ar fi plecat voluntar de la domiciliu din 18 iunie a.c. şi nu s-a mai întors.

Semnalmentele persoanei dispărute :

SEMNALMENTE : înălţime: 1,65-1,70 m; ochi căprui,  păr negru;

ÎMBRĂCĂMINTE – La data plecării, purta un un tricou alb, blugi negri şi tenişi negri cu roşu.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Articole similare

  • 84
    SABO LIVIU-ADRIAN-DANIEL, minorul dat dispărut de familie a fost identificat luni, 27 iunie, într-un centru comercial din Cluj-Napoca. Luni, 27 iunie, SABO LIVIU-ADRIAN-DANIEL, minorul in varsta de 14 ani, plecat voluntar de la domiciliu, din comuna Cătina, a fost depistat de catre politisti in incinta unui complex comercial din Cluj-Napoca. Poliţia…
    Tags: de, din, iunie, sabo, la, cătina, plecat, comuna, domiciliu, voluntar

Un  minor de 14 ani, din comuna Cătina, judeţul Cluj, a plecat voluntar de la domiciliu din 18 iunie a.c. şi nu s-a întors până în prezent. Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia! La data de 22 iunie, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About Sorina T

Redactor coordonator www.deCluj.ro