Minor de 15 ani, reținut după ce a tâlhărit o persoană în gara din Cluj-Napoca

Catuse-04Poliţiştii au identificat un tânăr bănuit de comiterea unei tâlhării, la scurt timp de la sesizare. Totodată, prejudiciul  material cauzat a fost recuperat. 

La data de 28 iunie, ora 16:30, poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei municipiului Gherla, au depistat un minor bănuit de comiterea unei tâlhării.

În fapt, la data menţionată, în jurul orei 07:30, cel în cauză ar fi deposedat un bărbat de suma de 430 de lei.

Conform primelor cercetări, victima, un bărbat de 43 de ani, din Craiova, se afla în staţia CF Cluj-Napoca în momentul în care minorul i-ar fi sustras din borsetă suma menţionată. Observând fapta acestuia, ar fi încercat să-l oprească şi ar fi recuperat 90 de lei, însă, prin ameninţare, minorul ar fi reuşit să fugă cu restul sumei.

În jurul orei 12:45 a fost sesizată Poliţia cu privire la aceste aspecte, iar după circa 4 ore, minorul, în vârstă de 15 ani, din Gherla, a fost depistat pe raza municipiului Gherla.

Asupra lui au fost găsiţi banii care ar fi fost sustraşi, prejudiciul fiind astfel recuperat.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, faptă prevăzută de Codul penal.

Articole similare

  • 96
    Polițiștii au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un tânăr care ar fi sustras un lănțișor de la gâtul unei femei, în timp ce se afla în zona gării din Cluj-Napoca.  La data de 21 iunie, în jurul orei 00:50, polițiștii din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Cluj…
    Tags: de, în, din, la, fost, talharie, retinut, minor, cluj, gara

Poliţiştii au identificat un tânăr bănuit de comiterea unei tâlhării, la scurt timp de la sesizare. Totodată, prejudiciul  material cauzat a fost recuperat.  La data de 28 iunie, ora 16:30, poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei municipiului Gherla, au depistat un minor bănuit de comiterea unei …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro