Minor de 16 ani, decedat după ce s-a aruncat în gol de la etajul 9 al unui bloc de pe Calea Florești

112In jurul orei 14:40, Politia a fost sesizata cu privire la faptul ca o persoana a cazut de la inaltime pe plafonul unui imobil situat la parterul unui bloc de pe strada Calea Floresti, din Cluj-Napoca.

Conform primelor informatii, un minor de 16 ani, din Cluj-Napoca, s-ar fi aruncat de la etajul 9 al blocului, de pe casa scarii, fiind constatat decesul acestuia.

Politistii efectueaza cercetarea la fata locului pentru stabilirea circumstantelor exacte in care s-a produs acest incident.

Vom reveni cu amănunte.

Articole similare

  • 45
    La data de 16 mai, în jurul orei 12:40, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au depistat un bărbat de 48 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea un autovehicul pe Calea Floreşti, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Totodată, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că…
    Tags: de, pe, din, cluj-napoca, unui, calea, la, floresti

In jurul orei 14:40, Politia a fost sesizata cu privire la faptul ca o persoana a cazut de la inaltime pe plafonul unui imobil situat la parterul unui bloc de pe strada Calea Floresti, din Cluj-Napoca. Conform primelor informatii, un minor de 16 ani, din Cluj-Napoca, s-ar fi aruncat de la etajul 9 al blocului, …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro