Minor din Gherla, acuzat de tâlhărie. Acesta a fost prins de mai mulţi cetăţeni cu spirit civic

Catuse-04Poliţiştii clujeni au reţinut pentru 24 de ore un tânăr bănuit de comiterea unei tâlhării. Pentru stoparea activităţii infracţionale a acestuia, au intervenit mai mulţi cetăţeni cu spirit civic, reuşind imobilizarea celui în cauză.

Duminică, 14 februarie, în jurul orei 10:00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie, casieră la o sală de jocuri, a fost victima unei tâlhării.

Din cercetările efectuate, a reieşit faptul că, un tânăr de 15 ani, din Gherla, ar fi sustras dintr-o sală de jocuri de pe strada Aurel Vlaicu, din Cluj-Napoca, o borsetă cu bani, fiind reţinut de persoana vătămată şi de alţi cetăţeni.

Astfel, acesta ar fi profitat de neatenţia femeii şi i-ar fi sustras o borsetă cu circa 1.500 de lei, sumă care reprezenta încasările din ziua respectivă. Totodată, acesta ar fi devenit agresiv faţă de femeie, în momentul în care a fost reţinut.

Poliţiştii l-au reţinut pe cel identificat pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Acesta urmează a fi supus unei expertize psihiatrice pentru stabilirea discernământului, în vederea tragerii la răspundere penală.

Cercetările continuă sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Articole similare

  • 59
    Polițiștii din Turda au identificat și depistat un bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Ulterior, acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.  În fapt, la data de 2 februarie, cel în cauză, un bărbat de 27 de ani, din Turda, ar fi sustras, prin smulgere, telefonul mobil al…
    Tags: de, în, din, talharie, prins, hot

Poliţiştii clujeni au reţinut pentru 24 de ore un tânăr bănuit de comiterea unei tâlhării. Pentru stoparea activităţii infracţionale a acestuia, au intervenit mai mulţi cetăţeni cu spirit civic, reuşind imobilizarea celui în cauză. Duminică, 14 februarie, în jurul orei 10:00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie, casieră la o sală …

Review Overview

User Rating: 4.6 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.