Minor identificat și reținut după ce a tâlhărit o femeie în zona gării

Catuse-04Polițiștii au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un tânăr care ar fi sustras un lănțișor de la gâtul unei femei, în timp ce se afla în zona gării din Cluj-Napoca.

 La data de 21 iunie, în jurul orei 00:50, polițiștii din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Cluj au fost sesizaţi de către o femeie de 31 de ani, din Aiud, cu privire la faptul că a fost deposedată de lănțișorul pe care-l purta la gât.

Aceasta a reclamat faptul că, un tânăr de circa 17 ani, i-a sustras, prin smulgere de la gât, un lănțișor din aur, în timp ce se afla în fața gării din Cluj-Napoca.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat pe strada Căii Ferate, din Cluj-Napoca, un tânăr de 17 ani, din comuna Fizeșu Gherlii.

Asupra tânărului a fost găsit lănţişorul reclamat ca fiind sustras, acesta fiind ridicat şi predat părţii vătămate.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Articole similare

  • 96
    Poliţiştii au identificat un tânăr bănuit de comiterea unei tâlhării, la scurt timp de la sesizare. Totodată, prejudiciul  material cauzat a fost recuperat.  La data de 28 iunie, ora 16:30, poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei municipiului Gherla, au depistat un…
    Tags: de, în, din, fost, la, talharie, retinut, minor, cluj, gara

Polițiștii au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un tânăr care ar fi sustras un lănțișor de la gâtul unei femei, în timp ce se afla în zona gării din Cluj-Napoca.  La data de 21 iunie, în jurul orei 00:50, polițiștii din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Cluj au fost sesizaţi de către …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro