Minoră de 17 ani, cercetată după ce a furat un inel de aur dintr-o locuință

hoata-650x250Polițiștii clujeni efectuează cercetări pentru stabilirea activității infracționale a unei tinere bănuite de comiterea unui furt din locuință. Prejudiciul, de circa 500 de lei, a fost recuperat.

La data de 2 august,  în intervalul 07:30-10:00, tânăra, în vârstă de 17 ani, din județul Iași, ar fi sustras un inel din aur, în valoarea de circa 500 de lei, din locuința unei femei din Cluj-Napoca.

Conform primelor verificărilor, cea în cauză a avut acces în locuință întrucât presta servicii de curățenie în locația respectivă.

În urma sesizării polițiștilor, prejudiciul a fost recuperat.

În  cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Articole similare

  • 53
    Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 2 Poliţie au reţinut, pentru 24 de ore, o femeie bănuită de comiterea mai multor furturi.  În fapt, la data de 01.11.2016, în jurul orei 09.00, angajaţii unui magazin din cartierul Mărăşti au surprins o femeie care ar fi sustras un produs…
    Tags: de, în, din, hoata, prinsa, furt

Polițiștii clujeni efectuează cercetări pentru stabilirea activității infracționale a unei tinere bănuite de comiterea unui furt din locuință. Prejudiciul, de circa 500 de lei, a fost recuperat. La data de 2 august,  în intervalul 07:30-10:00, tânăra, în vârstă de 17 ani, din județul Iași, ar fi sustras un inel din aur, în valoarea de circa …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro