Minoră de 5 ani și o femeie de 30 de ani, rănite din cauza unei șoferițe neatente

accident02La data de 20 octombrie, în jurul orei 00:20, pe DN16, pe raza comunei Mociu, localitatea Ghirișu Român, s-a produs un accident rutier pe fondul neatenţiei la volan.

Conform primelor verificări, o femeie, de 27 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce autovehiculul pe DN16, dinspre Reghin spre Cluj-Napoca, pe fondul efectuării unor activităţi de natură a-i distrage atenţia de la conducere, a pătruns pe sensul opus de circulaţie, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere a reţelei electrice și cu poarta unui imobil din zonă.

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a unei femei, de 30 de ani, din Cluj-Napoca, pasageră în autoturism. De asemenea, o minoră, în vârstă de 5 ani, care se afla în autoturism, a fost rănită ușor.

Poliţiștii au constatat că persoanele care au suferit leziuni nu purtau centura de siguranţa în momentul coliziunii.

Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la 16.000 de lei.

Poliţiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea.

Articole similare

  • 59
    Sâmbătă, 14 noiembrie, în jurul orei 08:50, pe DN1 E60, pe raza comunei Floreşti, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane și avarierea unui vehicul. Un bărbat de 25 ani, din comuna Gilău, în timp ce se deplasa cu un autovehicul pe DN1 E60, pe direcția Oradea…
    Tags: de, în, pe, ani, persoane, din, la, accident, ranite

La data de 20 octombrie, în jurul orei 00:20, pe DN16, pe raza comunei Mociu, localitatea Ghirișu Român, s-a produs un accident rutier pe fondul neatenţiei la volan. Conform primelor verificări, o femeie, de 27 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce autovehiculul pe DN16, dinspre Reghin spre Cluj-Napoca, pe fondul efectuării unor activităţi de …

Review Overview

User Rating: 4.8 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro