Minorul dispărut de 10 zile, depistat într-un centru comercial din Cluj-Napoca

SABO LIVIUSABO LIVIU-ADRIAN-DANIEL, minorul dat dispărut de familie a fost identificat luni, 27 iunie, într-un centru comercial din Cluj-Napoca.

Luni, 27 iunie, SABO LIVIU-ADRIAN-DANIEL, minorul in varsta de 14 ani, plecat voluntar de la domiciliu, din comuna Cătina, a fost depistat de catre politisti in incinta unui complex comercial din Cluj-Napoca.

Poliţia a fost sesizată miercuri, 22 iunie, cu privire la faptul că SABO LIVIU-ADRIAN-DANIEL de 14 ani, din comuna Cătina, ar fi plecat voluntar de la domiciliu din 18 iunie şi nu s-a mai întors.

Politistii continua verificarile pentru stabilirea imprejurarilor exacte in care acesta a parasit domiciliul.

Articole similare

  • 84
    Un  minor de 14 ani, din comuna Cătina, judeţul Cluj, a plecat voluntar de la domiciliu din 18 iunie a.c. şi nu s-a întors până în prezent. Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia! La data de 22 iunie, Poliţia a fost sesizată…
    Tags: de, la, din, iunie, ani, minor, domiciliu, cătina, voluntar, comuna

SABO LIVIU-ADRIAN-DANIEL, minorul dat dispărut de familie a fost identificat luni, 27 iunie, într-un centru comercial din Cluj-Napoca. Luni, 27 iunie, SABO LIVIU-ADRIAN-DANIEL, minorul in varsta de 14 ani, plecat voluntar de la domiciliu, din comuna Cătina, a fost depistat de catre politisti in incinta unui complex comercial din Cluj-Napoca. Poliţia a fost sesizată miercuri, 22 …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro