Motociclist accidentat grav de un șofer băut

accident-moto01La data de 2 iunie, în jurul orei 22:00, pe raza comunei Luna s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane şi avarierea a două autovehicule.

Conform primelor cercetări, un bărbat de 51 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, în timp ce conducea un autovehicul pe raza comunei Luna, ar fi efectuat un viraj la stânga, încălcând astfel marcajul longitudinal continuu şi intrând în coliziune cu un motociclist care circula pe DN15 E60, dinspre Luna, înspre Câmpia Turzii.

În urma testării conducătorului autoturismului cu aparatul etilotest, rezultatul a ieşit pozitiv, acesta fiind condus la unitatea medicală pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge.

Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea gravă a conducătorului motociclului, în vârstă de 22 de ani, din comuna Tritenii de Jos.

Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la circa 4.600 lei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că motociclistul nu poseda permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea.

Articole similare

  • 68
    La data de 23 noiembrie, pe raza municipiului Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane. Luni, 23 noiembrie, în jurul orei 19:25, o tânără de 19 ani, din județul Alba, în timp ce conducea un autoturism pe strada Observatorului, din Cluj-Napoca, la efectuarea unui viraj dreapta…
    Tags: de, în, din, pe, s-a, cu, la, sofer, ranit, motociclist

La data de 2 iunie, în jurul orei 22:00, pe raza comunei Luna s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane şi avarierea a două autovehicule. Conform primelor cercetări, un bărbat de 51 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, în timp ce conducea un autovehicul pe raza comunei Luna, ar fi efectuat un …

Review Overview

User Rating: 4.6 ( 5 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro