Motociclist rănit grav în urma unui accident rutier petrecut în Baciu

La data de 20 iunie, în jurul orei 16:20, pe DN1F E81, pe raza comunei Baciu, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane.

 Conform primelor cercetări, un bărbat de 33 de ani, din județul Argeș, în timp ce conducea o motocicletă pe DN1F E81, pe raza comunei Baciu, pe direcția Cluj-Napoca – Rădaia, pe fondul nepăstrării unei distanțe de siguranță față de autovehiculul care-l preceda, a intrat în coliziune cu acesta.

Autoturismul era condus de către un bărbat de 49 de ani, din comuna Baciu, care ar fi redus viteza pentru a efectua un viraj spre dreapta.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a conducătorului motocicletei, care a fost transportat la U.P.U 1 Cluj-Napoca pentru îngrijiri medicale.

Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la circa 5.000 de lei.

Articole similare

  • 77
    La data de 23 noiembrie, pe raza municipiului Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane. Luni, 23 noiembrie, în jurul orei 19:25, o tânără de 19 ani, din județul Alba, în timp ce conducea un autoturism pe strada Observatorului, din Cluj-Napoca, la efectuarea unui viraj dreapta…
    Tags: de, în, din, pe, cluj-napoca, s-a, ani, cu, la, grav

La data de 20 iunie, în jurul orei 16:20, pe DN1F E81, pe raza comunei Baciu, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane.  Conform primelor cercetări, un bărbat de 33 de ani, din județul Argeș, în timp ce conducea o motocicletă pe DN1F E81, pe raza comunei Baciu, pe direcția …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro