MOX 2016: Festivalul celor 5 apusuri împlinește astăzi 5 ani

mox2Festivalul celor trei apusuri împlineşte 5 ani de zile în 2016. Evenimentul care a pornit de la o zi de naştere la munte a adus împreună 2500 de participanţi în vara anului 2015.

Festivalul clujean MOX (Music Outdoor eXperience) va avea loc în perioada 28 – 31 iulie pe platoul din Vârful Buscat, Băişoara.

MOX (Music Outdoor eXperience), un eveniment ce se desfăşoară într-un loc ce îţi taie respiraţia, este primul festival cu obiectiv turistic din România ce şi-a propus să combine un festival de muzică electronică cu o excursie de relaxare la munte, corturi, hamace, leagăne, ateliere, waterslide, biciclete, apusuri la 1000+ m altitudine, competiţii, aer curat, distracţie şi voie bună, şi asta a şi făcut.

Biletele se pot achiziționa online sau din locațiile partenere.

BILETE LOCAȚII PARTENERE:
Tube – Social Chemistry (str. Bogdan Petriceicu, Haşdeu, Cluj-Napoca)
Uman Cluj (Iulius Mall, etaj 1, Cluj-Napoca)
King Pin Shop (strada Eroilor 31/2, în gang, la subsol, Cluj-Napoca)
Caffeine Coffee To Go (str. Petru Maior, nr. 15-19, Cluj-Napoca)
La Cizmarie Cafe (str. Samuil Micu, nr. 6, Cluj-Napoca)
Casa Tiff (str. Universității, nr. 6, Cluj-Napoca)
Campingul este inclus în prețul biletului

 

Articole similare

Festivalul celor trei apusuri împlineşte 5 ani de zile în 2016. Evenimentul care a pornit de la o zi de naştere la munte a adus împreună 2500 de participanţi în vara anului 2015. Festivalul clujean MOX (Music Outdoor eXperience) va avea loc în perioada 28 – 31 iulie pe platoul din Vârful Buscat, Băişoara. MOX …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro