Noua rută de acces spre zona turistică Răchiţele – Prislop – Ic Ponor a fost integral asfaltată

reabilitare-drumuriConsiliul Judeţean Cluj anunţă participanţii la trafic şi locuitorii din zonă că drumul judeţean DJ 103 Scrind – Săcuieu – Bologa a fost integral asfaltat.

După finalizarea lucrărilor de asfaltare care au vizat iniţial un sector în lungime de 4,7 kilometri al drumului judeţean DJ 103H Scrind – Săcuieu – Bologa, respectiv de la kilometrul 13+450 până la kilometrul 18+150, a fost finalizată şi asfaltarea ultimului sector de drum rămas neasfaltat, în lungime de 1,2 kilometri, de la kilometrul 18+150 până la kilometrul 19+250.

Asfaltarea integrală a drumului judeţean DJ 103H Scrind – Săcuieu – Bologa crează o legătură rapidă şi utilă între drumul naţional DN1 (prin localitatea Bologa) şi drumul judeţean DJ 108C care traversează zona turistică Răchiţele – Prislop – Ic Ponor, scurtându-se în mod considerabil un traseu care necesita folosirea drumului naţional DN1, din localitatea Bologa până la Huedin, apoi a drumului naţional DN1 R, de la Huedin până în localitatea Călata, şi a drumului judeţan DJ 108C, pe direcţia Călata – Mărgău – Scrind.

Finalizarea lucrărilor de asfaltare a acestui drum marchează deschiderea, practic, a unei noi rute de acces, mult mai scurte şi cu condiţii de circulaţie foarte bune, spre una dintre cele mai frumoase zone montane ale judeţului, o alternativă de legătură viabilă între extrem de intens circulatul drum naţional DN1 şi atracţiile turistice din Munţii Apuseni” a declarat Alin Tişe, preşedintele CJ Cluj.

Articole similare

  • 61
    Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic şi locuitorii din zonă în legătură cu faptul că, în cadrul programului de lucrări care vizează întreţinerea infrastructurii rutiere a judeţului, pe drumul judeţean DJ 103V a fost finalizată asfaltarea unui nou sector de drum, din localitatea Vlaha spre localitatea Vălişoara. Sectorul asfaltat…
    Tags: de, în, drumul, drum, judeţean, localitatea, la, din, fost, dj

Consiliul Judeţean Cluj anunţă participanţii la trafic şi locuitorii din zonă că drumul judeţean DJ 103 Scrind – Săcuieu – Bologa a fost integral asfaltat. După finalizarea lucrărilor de asfaltare care au vizat iniţial un sector în lungime de 4,7 kilometri al drumului judeţean DJ 103H Scrind – Săcuieu – Bologa, respectiv de la kilometrul …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro