O cursă specială a aterizat sâmbătă, 17.12.2016 la Aeroportul Internaţional “Avram Iancu” Cluj

O cursă specială a aterizat sâmbătă, 17.12.2016 la Aeroportul Internaţional “Avram Iancu” Cluj ȋn cadrul evenimentului Moş Crăciun soseşte la Aeroport.

Aeronava lui Moş Crăciun a fost aşteptată de zeci de copii şi părinţi, care l-au primit plini de entuziasm şi emoţie, pregătind cele mai frumoase poezii şi colinde, ȋn speranţa că vor primi cadoul mult visat.

În acelaşi cadru de sărbătoare, grupuri de colindători, ansambluri şi solişti de toate vârstele au ȋncântat prin colindele pregătite, aducând magia Crăciunului pasagerilor şi tuturor celor care se aflau la Aeroportul Cluj.

 

Articole similare

  • 66
    Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească, îşi extinde prezenţa în Transilvania adăugând patru noi rute cu plecare de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj către Hamburg, Larnaca, Londra-Luton şi Nisa. Zborurile vor fi operate începând cu orarul de vară 2017, astfel: Londra din 26 martie, Larnaca din 9…
    Tags: de, cluj, şi, air, blue, la, internaţional, în, aeroportul, international

O cursă specială a aterizat sâmbătă, 17.12.2016 la Aeroportul Internaţional “Avram Iancu” Cluj ȋn cadrul evenimentului Moş Crăciun soseşte la Aeroport. Aeronava lui Moş Crăciun a fost aşteptată de zeci de copii şi părinţi, care l-au primit plini de entuziasm şi emoţie, pregătind cele mai frumoase poezii şi colinde, ȋn speranţa că vor primi cadoul …

Review Overview

User Rating: 4.7 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro