O minoră și o tânără de 20 de ani, reținute după ce au furat bunuri de 3.800 lei dintr-o locuință din Cluj

hoata-650x250Polițiștii clujeni au reținut, pentru 24 de ore, două femei bănuite de comiterea unui furt din locuință.

 La data de 19 iulie, în baza probatoriului administrat, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca –  Secția 1 Poliție – au reținut, pentru 24 de ore, două femei care ar fi sustras bunuri dintr-o locuință din Cluj-Napoca.

Astfel, la data de 16 iulie, două femei, în vârstă de 16, respectiv 20 de ani, din Cluj-Napoca și Sînpaul, ar fi pătruns, prin efracție, într-o locuință de pe strada 21 Decembrie 1989. Din interior ar fi sustras un laptop, o geantă și mai multe bijuterii, cauzând un prejudiciu de circa 3.800 de lei.

În cauză sunt continuate cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale și recuperarea prejudiciului.

Articole similare

  • 54
    Un tânăr bănuit că ar fi sustras sume de bani dintr-o locuinţă a fost identificat de poliţişti. Sumele sustrase au fost recuperate şi restituite părţii vătămate. Poliţişti din cadrul Poliţiei mun. Cluj-Napoca au identificat un tânăr de 25 ani, din judeţul Mureş care este bănuit că, în cursul lunilor aprilie-mai,…
    Tags: de, din, cluj-napoca, în, lei, au, fi, ar, locuinte, furt

Polițiștii clujeni au reținut, pentru 24 de ore, două femei bănuite de comiterea unui furt din locuință.  La data de 19 iulie, în baza probatoriului administrat, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca –  Secția 1 Poliție – au reținut, pentru 24 de ore, două femei care ar fi sustras bunuri dintr-o locuință din Cluj-Napoca. Astfel, …

Review Overview

User Rating: 4.75 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro