O persoană a decedat iar alte trei au fost grav rănite într-un accident rutier

accident02La data de 21 februarie, ora 14:40, pe DN1 E60, pe raza comunei Izvoru Crişului, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane şi rănirea gravă a altor trei.

Un bărbat de 30 de ani, din Oradea, în timp ce conducea autovehiculul pe DN1E60, pe raza comunei Izvoru Crişului, cu direcţia Cluj – Oradea, ar fi efectuat o manevră de depăşire neregulamentară, context în care ar fi pierdut controlul autovehiculului, intrând în coliziune cu două autovehicule care circulau din sens opus.

Accidentul s-a soldat cu decesul unui bărbat de 66 de ani, din Cluj-Napoca, conducătorul autovehiculului care circula regulamentar, pe direcţia Oradea – Cluj.  Conducătorul autovehiculului care a pătruns pe contrasens, precum şi alte două femei, pasagere în autovehicule, au suferit leziuni grave.

Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la circa  54.000 de lei.

Articole similare

  • 70
    La data de 17 octombrie, în jurul orei 21:30, în municipiul Dej, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor patru.  Conform primelor verificări, un tânăr, de 23 de ani, din Șomcutu Mic, în timp ce conducea un autoturism dinspre Șomcutul Mic spre centrul municipiului…
    Tags: de, în, cu, ani, la, pe, din, s-a, accident, decedat

La data de 21 februarie, ora 14:40, pe DN1 E60, pe raza comunei Izvoru Crişului, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane şi rănirea gravă a altor trei. Un bărbat de 30 de ani, din Oradea, în timp ce conducea autovehiculul pe DN1E60, pe raza comunei Izvoru Crişului, cu direcţia Cluj – …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.