O persoană a fost rănită într-un accident rutier provocat de un șofer băut

etilotest3În 21 iulie, în jurul orei 21:00, pe str. Câmpiei din municipiului Turda, județul Cluj,  s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a unei persoane, conducătorul autovehiculului continuându-și deplasarea.

În fapt, conducătorul unui autoturism, ce se deplasa pe strada Intrarea Stadionului din municipiul Turda, la intersecția cu strada Câmpiei, ar fi pătruns în intersecție fără a acorda prioritate de trecere autoturismului condus de un bărbat de 53 de ani din Câmpia Turzii, iar după coliziune a părăsit locul producerii accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Bărbatul de 53 de ani care conducea autoturismul pe drumul cu prioritate a fost rănit ușor.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda a fost identificat autoturismul implicat în accident, iar conducătorul auto, un bărbat de 48 de ani din Turda, s-a prezentat ulterior la sediul poliției.

Deoarece conducătorul auto se afla sub influența băuturilor alcoolice, a fost condus la unitatea medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

Articole similare

  • 78
    La data de  20 mai, în jurul orei 01:45, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au identificat un conducător auto sub influenţa alcoolului, implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. În fapt, conducătorul auto, un bărbat de 41 de ani, din localitatea Buneşti, în timp ce conducea…
    Tags: de, în, din, rutier, baut, sofer, accident

În 21 iulie, în jurul orei 21:00, pe str. Câmpiei din municipiului Turda, județul Cluj,  s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a unei persoane, conducătorul autovehiculului continuându-și deplasarea. În fapt, conducătorul unui autoturism, ce se deplasa pe strada Intrarea Stadionului din municipiul Turda, la intersecția cu strada Câmpiei, ar fi pătruns în …

Review Overview

User Rating: 4.8 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro