O persoană în stare gravă și pagube de 56.000 lei în urma unui accident rutier petrecut în Florești

accident02Marți, 19 iulie, ora 11:00, pe DN1 E60, pe raza comunei Florești, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane.

Conform primelor cercetări, un bărbat, de 33 de ani, din comuna Gilău, în timp ce conducea un autoturism pe DN1 E60, pe raza localității Florești, dinspre Huedin, înspre Cluj-Napoca, pe fondul nepăstrării unei distanțe de siguranță în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul care îl preceda, proiectându-l pe contrasens.

În urma coliziunii, un tânăr, în vârstă de 19 ani, din Florești, conducător al primului autovehicul, a fost rănit grav și transportat la unitatea medicală.

Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la 56.000 de lei.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea.

Articole similare

  • 61
    La data de 4 iulie, în jurul orei 04:00, pe DN1 J, pe raza comunei Gârbău, în afara localităţii Viştea, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane.  Conform primelor cercetări, un bărbat de 47 de ani, din Iara, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN1-J,…
    Tags: de, în, pe, ranit, grav, accident

Marți, 19 iulie, ora 11:00, pe DN1 E60, pe raza comunei Florești, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane. Conform primelor cercetări, un bărbat, de 33 de ani, din comuna Gilău, în timp ce conducea un autoturism pe DN1 E60, pe raza localității Florești, dinspre Huedin, înspre Cluj-Napoca, pe fondul nepăstrării …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro