O persoană rănită și pagube de 17.000 lei în urma unui accident grav pe Bulevardul Muncii

accident02Miercuri, 17 august,  ora  06:44, pe Bulevardul Muncii, din municipiul Cluj-Napoca, s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane şi pagube materiale.

 Un conducător auto, de 27 ani, din comuna Gilău, la ieșire dintr-o stație peco, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus pe Bulevardul Muncii. Astfel, a intrat în coliziune cu acesta  și l-a proiectat într-un stâlp de electricitate.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a unui bărbat, de 29 ani, din Sălaj, conducătorul autoturismului care circula regulamentar.

Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la 17.000 de lei.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea.

Articole similare

  • 57
    La data de 14 decembrie, în jurul orei 07:45, pe strada Bulevardul Muncii, din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane. Conform primelor informații, un bărbat, de 26 de ani, din județul Hunedoara, în timp ce conducea autoturismul pe strada Bulevardul Muncii, ajuns la…
    Tags: de, în, ani, din, la, cluj-napoca, muncii, bulevardul, produs, care

Miercuri, 17 august,  ora  06:44, pe Bulevardul Muncii, din municipiul Cluj-Napoca, s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane şi pagube materiale.  Un conducător auto, de 27 ani, din comuna Gilău, la ieșire dintr-o stație peco, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus pe Bulevardul Muncii. Astfel, a intrat …

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro