Operatorul aerian Atlasglobal va opera pentru prima dată zboruri regulate pe ruta Cluj-Napoca – Istanbul – Cluj-Napoca

atlasglobal321Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj anunță faptul că, începând cu 18 iulie 2016, operatorul aerian Atlasglobal va opera pentru prima dată zboruri regulate pe ruta Cluj-Napoca – Istanbul – Cluj-Napoca, având o frecvență de 3 zboruri pe săptămână cu aeronave de tip Airbus A321, 204 locuri.

Compania aeriană Atlasjet Airlines a fost înființată la data de 14 martie 2001 în Turcia, iar primul zbor a fost operat pe 1 iunie 2001. În anul 2015 compania aeriană a decis să continue operarea zborurilor sub denumirea de Atlasglobal.

În prezent, Atlasglobal operează cu un total de 24 de aeronave din flota sa globală – din care o aeronavă de tip Airbus A319, 9 aeronave Airbus A320 și 14 aeronave Airbus A321 – spre peste 40 de destinații.

Ruta Cluj-Napoca – Istanbul – Cluj-Napoca va fi operată în zilele de luni, miercuri și vineri după următorul program:

Segment Nr. zbor Zile de operare Oră plecare Oră sosire
Istanbul – Cluj-Napoca KK6611 1-3-5– 10:10 12:00
Cluj-Napoca – Istanbul KK6610 1-3-5– 12:50 14:35

Președintele Consiliului Județean Cluj, Marius Mînzat a declarat: „Doresc să felicit decizia operatorului aerian de a efectua zboruri din Cluj-Napoca. Sosirea unei noi companii aeriene este întotdeauna un motiv de celebrare, mai ales că oferă o vizibilitate sporită  județului și zboruri directe către un aeroport de tranzit atât de important.”

Directorul General al Aeroportului Internațional Cluj, David Ciceo, a declarat: „Suntem foarte încântați să urăm bun venit noii companii aeriene, Atlasglobal. Aeroportul Internațional Cluj este într-un proces continuu de dezvoltare și de extindere a rețelei de rute, iar noile frecvențe de zbor oferă tuturor pasagerilor mai multe opțiuni de călătorie.”

Pentru informaţii suplimentare şi rezervări de bilete vă rugăm accesaţi : http://www.atlasglb.com/en

Articole similare

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj anunță faptul că, începând cu 18 iulie 2016, operatorul aerian Atlasglobal va opera pentru prima dată zboruri regulate pe ruta Cluj-Napoca – Istanbul – Cluj-Napoca, având o frecvență de 3 zboruri pe săptămână cu aeronave de tip Airbus A321, 204 locuri. Compania aeriană Atlasjet Airlines a fost înființată la data …

Review Overview

User Rating: 4.75 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro