Oprit în trafic în timp ce conducea un autoturism cu numere false, fără a poseda permis de conducere

Politia-Cluj-Marasti02La data de 25 mai, în jurul orei 17:50, poliţiştii din cadrul  Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti – Postul de Poliţie Comunal Gilău, au depistat un bărbat de 31 de ani, din localitatea Gilău, care conducea un autoturism neînmatriculat pe DN1E60, pe raza localităţii Gilău, deşi nu poseda permis de conducere.

Totodata, în urma verificărilor efectuate a rezultat că plăcuţele de înmatriculare montate pe autoturism erau false.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau de înregistrare şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Articole similare

La data de 25 mai, în jurul orei 17:50, poliţiştii din cadrul  Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti – Postul de Poliţie Comunal Gilău, au depistat un bărbat de 31 de ani, din localitatea Gilău, care conducea un autoturism neînmatriculat pe DN1E60, pe raza localităţii Gilău, deşi nu poseda permis de conducere. Totodata, în urma verificărilor …

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro