Ovidiu Moldovan, bărbatul dispărut acum 2 ani din Dej este căutat în continuare. L-ați văzut?

MOLDOVANOvidiu Moldovan, bărbatul de 33 de ani care a dispărut de la reşedinţa sa din municipiul Dej, judeţul Cluj este în continuare căutat de familie și poliție. Bărbatul a plecat voluntar de acasă şi nu s-a întors până în prezent.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că MOLDOVAN OVIDIU, de 33 de ani, a plecat voluntar de la reşedinţa din Dej din 14 octombrie 2014 şi nu s-a mai întors.

SEMNALMENTE  – înalţime: 1,72 m; greutate: 68-70 kg; constituţie atletică; păr şaten, închis la culoare; ochii căprui; faţă ovală; purta mustaţă şi barbă.

CITEȘTE ȘI –  Un bărbat din Dej este de negăsit de două luni. L-ați văzut?

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

 

Articole similare

  • 63
    Un bărbat, de 31 de ani, din municipiul Dej, judeţul Cluj, a dispărut de la reşedinţă. Bărbatul a plecat voluntar de acasă şi nu s-a întors până în prezent. Poliţia a fost sesizată joi, 11 decembrie 2014, cu privire la faptul că OVIDIU MOLDOVAN, de 31 de ani, ar fi…
    Tags: de, la, din, şi, disparuta, persoana, ovidiu, moldovan, dej

Ovidiu Moldovan, bărbatul de 33 de ani care a dispărut de la reşedinţa sa din municipiul Dej, judeţul Cluj este în continuare căutat de familie și poliție. Bărbatul a plecat voluntar de acasă şi nu s-a întors până în prezent. Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că MOLDOVAN OVIDIU, de 33 de ani, …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro