Patru autoturisme implicate într-un accident rutier provocat de un șofer de 19 ani, ce a urcat băut la volan

accident02Luni, 27 iunie, ora 07:20, pe strada Traian Vuia,  din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane şi avarierea a patru autovehicule.

Conform primelor cercetări, un tânăr de 19 ani, din Florești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Traian Vuia, spre strada Branului, pe fondul consumului de alcool și al nepăstrării unei distanțe regulamentare în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul care-l preceda, condus de o femeie de 26 de ani, din Gherla.

În urma coliziunii, primul autoturism a fost proiectat în față, fiind avariate alte două autovehicule care circulau pe aceeași direcție.

Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a femeii în vârstă de 26 de ani.

În urma testării tânărului de 19 ani cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la circa 50.000 de lei.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea și  luarea măsurilor legale care se impun.

Articole similare

  • 61
    La data de 8 februarie, ora 02:38, pe raza comunei Cășeiu s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane și rănirea ușoară a altor trei. În urma verificărilor, s-a constatat că șoferul se afla sub influența alcoolului. Conform primelor informații, un tânăr de 21 de ani, din…
    Tags: de, din, în, cu, ani, s-a, pe, rutier, accident, baut

Luni, 27 iunie, ora 07:20, pe strada Traian Vuia,  din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane şi avarierea a patru autovehicule. Conform primelor cercetări, un tânăr de 19 ani, din Florești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Traian Vuia, spre strada Branului, pe fondul consumului de alcool și al …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro