Patru bărbați din Florești, reținuți pentru infracţiunii de lovire sau alte violenţe

bataiePoliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de 4 bărbaţi, din Floreşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, faptă prevăzută de Codul penal.

În fapt, la data de 21 noiembrie, în jurul orei 10:00, cei în cauză, bărbaţi cu vârste cuprinse între 17 şi 43 de ani, ar fi agresat alţi doi bărbaţi, de 28 şi 47 de ani, din Floreşti, pe fondul unor neînţelegeri.

Una dintre victime prezenta leziuni la nivelul feţei, iar cealaltă la nivelul capului şi toracelui.

Agresiunile s-ar fi produs pe strada Simion Bărnuţiu şi în curtea unui imobil de pe strada Barbu Lăutaru, din Floreşti.

Pentru aplanarea conflictului, la faţa locului a fost solicitat un echipaj al Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul inspectoratului.

Persoanele implicate în scandal au fost conduse la sediul unităţii, fiind dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de patru dintre acestea.

În continuare, cei în cauză vor fi prezentaţi parchetului pentru dispunerea altor măsuri.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, faptă prevăzută de codul penal.

Articole similare

  • 61
    Poliţiştii au reţinut, pentru 24 de ore, doi bărbaţi cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, faptă prevăzută de Codul penal.  În fapt, la data de 17 noiembrie, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, din Ciucea, a fost victima infracţiunii de violenţă în familie,…
    Tags: de, în, la, violenta, retinuti, bataie

Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de 4 bărbaţi, din Floreşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, faptă prevăzută de Codul penal. În fapt, la data de 21 noiembrie, în jurul orei 10:00, cei în cauză, bărbaţi cu vârste cuprinse între …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro