Patru bărbați din Florești, reținuți pentru proxenetism și șantaj

Poliţiştii clujeni au reţinut patru bărbaţi cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de proxenetism şi şantaj. Pe numele celor patru au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 La data de 18 decembrie, în urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti,  patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 24 şi 31 de ani, din Floreşti, au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de şantaj şi proxenetism.

Ulterior, respectiv la data de 19 decembrie a.c., faţă de cei patru au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile de către magistraţii din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca.

În fapt, în perioada august-noiembrie a.c., un bărbat, de 27 de ani, din Floreşti, ar fi obţinut foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei de către o minoră de 16 ani. Totodată, acesta ar fi înlesnit activitatea prin asigurarea clienţilor.

De asemenea, în perioada noiembrie-decembrie a.c., acesta ar fi solicitat unui bărbat sumele de 3.000, 500 şi 6.000 de euro sub pretextul că atât el, cât şi alţi angajaţi ai acestuia, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu minora. Totodată, cel în cauză i-ar fi solicitat bărbatului bani pentru a nu divulga aceste informaţii.

Persoana vătămată ar fi fost constrânsă prin ameninţări şi agresiuni fizice.

Acţiunile bărbatului de 27 de ani ar fi fost sprijinite de ceilalţi trei bărbaţi reţinuţi pentru 24 de ore, aceştia fiind cercetaţi pentru complicitate la infracţiunile de şantaj şi proxenetism.

Activitatea poliţiştilor din Floreşti a fost sprijinită de poliţiştii din cadrul serviciilor  Criminalistic şi Acţiuni Speciale. De asemenea, acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului de Operaţiuni Speciale Cluj.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Articole similare

  • 56
    Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de 4 bărbaţi, din Floreşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, faptă prevăzută de Codul penal. În fapt, la data de 21 noiembrie, în jurul orei 10:00, cei în cauză,…
    Tags: de, pentru, retinuti, floresti, barbati

Poliţiştii clujeni au reţinut patru bărbaţi cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de proxenetism şi şantaj. Pe numele celor patru au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.  La data de 18 decembrie, în urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti,  patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 24 şi …

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro