Pentru a evita incidentele, peste 50 de poliţişti clujeni vor acţiona zilnic în acest sfârșit de săptămână la Electric Castle

Electric Castle 2016

Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a festivalului de muzică electronică de la Bonţida, poliţiştii au luat măsuri suplimentare. Aceştia vor acţiona pe mai multe paliere, astfel încât evenimentul să fie lipsit de incidente.

 În perioada 14 – 17 iulie, pe perioada desfăşurării festivalului de muzică electronică de la Bonţida, peste 50 de poliţişti clujeni vor acţiona zilnic pentru desfăşurarea în bune condiţii a evenimentului.

În activităţi sunt angrenaţi poliţişti de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, de investigare a criminalităţii economice, precum şi de prevenire.

Poliţiştii de ordine publică vor desfăşura activităţi de patrulare în zona evenimentului, atât pentru a preveni faptele antisociale, cât şi pentru a interveni prompt atunci când se impune.

În cadrul evenimentului, poliţiştii de prevenire vor amenaja un punct de informare şi vor distribui pliante cu recomandări şi mesaje preventive participanţilor.

Activităţile economice vor fi atent supravegheate de către poliţiştii specializaţi pe această linie.

Poliţiştii rutieri vor acţiona pentru fluidizarea traficului. Aceştia recomandă participanţilor să respecte traseele stabilite de către organizatori şi să folosească locurile special amenajate pentru parcări.

Articole similare

Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a festivalului de muzică electronică de la Bonţida, poliţiştii au luat măsuri suplimentare. Aceştia vor acţiona pe mai multe paliere, astfel încât evenimentul să fie lipsit de incidente.  În perioada 14 – 17 iulie, pe perioada desfăşurării festivalului de muzică electronică de la Bonţida, peste 50 de poliţişti clujeni …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro