Pentru ca drumurile clujului să nu fie blocate de nămeți, s-a acţionat în ultimele 24 ore, pe un număr de 87 de sectoare

drumuri-zapadaÎn cursul dimineţii zilei de 15 noiembrie 2016, la nivelul judeţului Cluj nu se înregistrează drumuri judeţene închise sau blocate, circulaţia desfăşurându-se normal, în condiţii de iarnă.

În vederea asigurării unor condiţii normale de circulaţie, în ultimele 24 ore s-a acţionat pe un număr de 87 de sectoare de drumuri judeţene, cu 49 de utilaje. În total, a fost împrăştiată o cantitate de 485 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

La această oră, pe sectoarele de drum menţionate se acţionează în continuare cu utilaje cu lamă pentru curăţirea zăpezii şi lărgirea carosabilului (exclusiv în zonele de munte), respectiv împrăştierea de materiale antiderapant pentru combaterea fenomenului de polei.

Menţionăm faptul că lucrările de deszăpezire sunt executate de SC Diferit SRL (pe Lotul 1 – zona Huedin-Gilău) Asocierea Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj SA și Napoca Construcţii SA (pentru Lotul 2 – zona Turda È™i Lotul 3 – zona Gherla-Dej).

Articole similare

În cursul dimineţii zilei de 15 noiembrie 2016, la nivelul judeţului Cluj nu se înregistrează drumuri judeţene închise sau blocate, circulaţia desfăşurându-se normal, în condiţii de iarnă. În vederea asigurării unor condiţii normale de circulaţie, în ultimele 24 ore s-a acţionat pe un număr de 87 de sectoare de drumuri judeţene, cu 49 de utilaje. …

Review Overview

User Rating: 4.8 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro