Peste 65 de universitati si institutii de invatamant de pe 4 continente vor fi prezente la Cluj-Napoca in luna martie

12115846_1096882120329852_1330614652317885223_nPe 22 martie, Sala Polivalenta din Cluj – Napoca devine punctul de intalnire a celor mai importante universitati internationale si a tinerilor interesati de programe de studiu in strainatate, cu ocazia celei de-a XVIII-a editii a RIUF – The Romanian International University Fair.

Peste 65 de expozanti din Europa, Australia, America si Asia s-au pregatit pentru intalnirea cu tinerii romani, dornici sa afle informatii despre cele mai bune programe de studiu din Romania si din strainatate.

Peste 65 de universitati si institutii de invatamant din 12 tari vor participa la RIUF Cluj – Napoca

Aproape 70 de universitati si institutii de invatamant din 12 tari precum Marea Britanie, Olanda, USA, Romania, Danemarca si Germania vor fi prezente marti – 22 martie, la Sala Polivalenta. Printre acestea se numara mai mult de 10 universitati aflate in premiera la RIUF – The Romanian International University Fair.

Tot ce trebuie sa stii despre bursele oferite studentilor romani si posibilitatile de finantare pentru studiile in strainatate

Vizitatorii vor putea afla informatii despre cele peste 6000 de programe de studiu (licenta, masterat, MBA, doctorat) puse la dispozitie de universitatile care vor participa la targ. Mai mult, ei pot afla mai multe despre sursele de finantare, procedurile de aplicatie, dar si despre bursele in valoare de 500.000 de lire oferite pentru studentii romani care doresc sa studieze in Marea Britanie.

Facultate in strainatate sau… in Romania?

Participantii, care inca nu sunt decisi unde vor sa invete mai departe, pot interactiona si cu cele mai consacrate universitati din Romania. Universitatea Bucuresti si Universitatea Babes Bolyai vor putea raspunde la intrebarile celor interesati. La acestea se adauga si singura facultate de antreprenoriat din sud-estul Europei – The Entrepreneurship Academy.

Cei interesati de un program de studiu in afara Romaniei pot participa, in ziua evenimentului, la 15 workshopuri si sesiuni de discutii cu reprezentantii universitatilor internationale pentru a afla mai multe despre oportunitatile de angajare si experientele altor studenti care au ales sa studieze in strainatate.

Afla tot ce trebuie sa stii despre studiile in strainatate. Inscrie-te pe www.riuf.ro  si vino la Sala Polivalenta, pe 22 martie 2016. Inregistrarea pe site iti permite accesul pe toata durata targului, inclusiv la prezentarile sustinute de catre reprezentantii universitatilor din cadrul evenimentului. Cei care nu pot ajunge la targul care va avea loc la Cluj, se pot inscrie la editiile din Bucuresti (18 – 20 martie, Sala Palatului) si Brasov (24 martie, Aro Palace Hotel).

Articole similare

  • 40
    Ajuns la cea de-a 18-a ediție, RIUF-The Romanian International University Fair revine în această primăvară cu trei ediții prin care iși va surprinde vizitatorii cu activități noi și universități aflate în premieră în România. Cel mai mare eveniment educațional din sud-estul Europei va avea loc în Cluj Napoca, pe 22…
    Tags: de, la, din, riuf, universitati, internationale

Pe 22 martie, Sala Polivalenta din Cluj – Napoca devine punctul de intalnire a celor mai importante universitati internationale si a tinerilor interesati de programe de studiu in strainatate, cu ocazia celei de-a XVIII-a editii a RIUF – The Romanian International University Fair. Peste 65 de expozanti din Europa, Australia, America si Asia s-au pregatit …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About Sorina T

Redactor coordonator www.deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.