Pieton accidentat grav în timp ce traversa strada regulamentar

accident-trecere-pietoniDuminică, 30 octombrie, în jurul orei 15:40, pe strada Fântânele, din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane.

 Conform primelor verificări, un tânăr, de 19 ani, din Bârlad, judeţul Vaslui, în timp ce conducea autoturismul pe strada Fântânele a surprins şi accidentat un pieton.

Pietonul, un bărbat, de 75 ani, din București, s-ar fi angajat regulamentar în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a bărbatului care a fost transportat la U.P.U 1 Cluj-Napoca pentru îngrijiri medicale.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea și luarea măsurilor care se impun.

Articole similare

  • 86
    Un pieton a fost grav accidentat luni, 23 noiembrie, în timp ce traversa strada regulamentar. Bărbatul rănit a fost transportat de urgență la UPU Cluj pentru a primi îngrijiri medicale. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 17:30, un bărbat de 36 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, în timp ce…
    Tags: în, de, strada, accidentat, accidentul, din, s-a, timp, ce, cluj-napoca

Duminică, 30 octombrie, în jurul orei 15:40, pe strada Fântânele, din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane.  Conform primelor verificări, un tânăr, de 19 ani, din Bârlad, judeţul Vaslui, în timp ce conducea autoturismul pe strada Fântânele a surprins şi accidentat un pieton. Pietonul, un bărbat, de 75 ani, …

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro