Pieton rănit din cauza unui șofer care a apăsat prea tare pedala de accelerație

accident-trecere-pietoniIeri, pe raza localității Bonțida, o femeie a fost rănită în urma unui accident rutier produs pe fondul vitezei excesive la volan.

 La data de 31 martie, ora 08:50, un bărbat de 68 de ani, din  Ocna Mureș, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1C E576, pe raza localității Bonțida, cu direcția  Cluj-Napoca – Gherla, ajungând la intersecţia cu DJ 161, pe fondul vitezei excesive, nu a putut opri în condiții de siguranță față de autovehiculele din fața sa, care erau oprite la trecerea pentru pietoni, intrând în coliziune cu autovehiculul care îl preceda.

În urma coliziunii, conducătorul autovehiculului care nu a putut opri în condiții de siguranță, a pătruns pe contrasens și a surprins și accidentat o femeie de 24 de ani, din Gherla, care, în calitate de pieton, se angajase regulamentar în traversarea drumului național, pe trecerea pentru pietoni.

Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a femeii.

Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la circa 4.500 de lei.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea.

Articole similare

  • 54
    Marți, 22 martie, ora 16:45, pe strada Viilor, din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. Conform primelor cercetări, o femeie de 25 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Viilor a acroşat o femeie de 52 de ani, din Cluj-Napoca, care,…
    Tags: de, în, din, pe, pentru, care, cu, accident, pieton, ranit

Ieri, pe raza localității Bonțida, o femeie a fost rănită în urma unui accident rutier produs pe fondul vitezei excesive la volan.  La data de 31 martie, ora 08:50, un bărbat de 68 de ani, din  Ocna Mureș, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1C E576, pe raza localității Bonțida, cu direcția  Cluj-Napoca – Gherla, …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro