Plasat sub control judiciar după ce a spart geamurile fostei sale concubine

La data de 11.12 2016, în jurul orei 03:50, Poliția municipiului Cluj-Napoca, a fost sesizată prin SNUAU 112,  de o femeie de 29 ani, din Cluj-Napoca,  despre faptul că fostul său concubin, pe fondul geloziei, a aruncat cu pietre în fereastra locuinței sale, distrugându-i trei geamuri tip termopan.

Bărbatul de 36 ani ani, din Mintiu Gherlii a fost identificat de polițiști, iar față de acesta s-a dispus măsura reținerii pentru 24 ore, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de distrugere, amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj contra bunelor moravuri, fapte prevăzute și pedepsite de Codul Penal.

La 12 decembrie a.c. procurorul de supraveghere a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, stabilindu-se în sarcina bărbatului obligațiile de a nu părăsi limita teritorială a județului Cluj, decât cu încuviințarea procurorului, de a nu se deplasa la locuința persoanei vătămate la o distanță mai mică de 500 metri, de a nu se apropia de persoana vătămată la o distanță mai mică de 500 metri și de a nu comunica cu aceasta direct sau indirect, pe nicio cale.

Articole similare

  • 73
    Polițiștii au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat care pe fondul consumului de alcool și-ar fi agresat concubina. Reprezentanții parchetului au dispus față de acesta măsura controlului judiciar, fiindu-i impuse mai multe obligații. În fapt, la fata de 12 decembrie, în jurul orei 22.20, Secţia 8 Poliţie Rurală Huedin a…
    Tags: de, la, familie, violenta, judiciar, control

La data de 11.12 2016, în jurul orei 03:50, Poliția municipiului Cluj-Napoca, a fost sesizată prin SNUAU 112,  de o femeie de 29 ani, din Cluj-Napoca,  despre faptul că fostul său concubin, pe fondul geloziei, a aruncat cu pietre în fereastra locuinței sale, distrugându-i trei geamuri tip termopan. Bărbatul de 36 ani ani, din Mintiu …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro