Poliția Română desfășoară, la nivel național, cea de-a unsprezecea ediţie a „Săptămânii Prevenirii Criminalităţii”

sapt-preveniriiPoliția Română, prin structurile de prevenire a criminalității, organizează şi desfăşoară, la nivel naţional, „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”.

Activităţile desfăşurate, selectate în baza priorităţilor Poliţiei Române pentru anul 2016, urmăresc sensibilizarea populaţiei cu privire la importanţa adoptării unor conduite antivictimale şi antiinfracţionale, precum şi a implicării în activităţi cu caracter preventiv.

În intervalul menţionat, la nivelul județului Cluj, se vor desfăşura activităţi structurate pe domenii de prevenire, temele fiind următoarele: prevenirea delincvenței juvenile, prevenirea victimizării minorilor, prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului, prevenirea infracțiunilor cu violență, siguranța rutieră.

Poliţiştii clujeni vor participa la dezbateri pe temele menționate şi vor avea întâlniri cu elevi, părinţi, profesori şi directori ai unităţilor de învăţământ, persoane în vârstă, administratori de societăţi comerciale şi de imobile, etc..

În cadrul acestor întâlniri vor fi prezentate filme educative şi măsuri preventive pentru reducerea riscului victimizării.

Articole similare

  • 46
    Proiectul “EDUCAȚIE PENTRU SIGURANȚĂ” s-a derulat pe parcursul anului școlar 2015-2016, în cadrul priorității naționale “Prevenirea delincvenței juvenile și a victimizării minorilor”. Pe perioada derulării proiectului, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au organizat 43 de activități preventive la care au participat peste 330 de elevi din unitățile…
    Tags: de, pe, la, în, vor, şi, pentru, politia, politie, romana

Poliția Română, prin structurile de prevenire a criminalității, organizează şi desfăşoară, la nivel naţional, „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”. Activităţile desfăşurate, selectate în baza priorităţilor Poliţiei Române pentru anul 2016, urmăresc sensibilizarea populaţiei cu privire la importanţa adoptării unor conduite antivictimale şi antiinfracţionale, precum şi a implicării în activităţi cu caracter preventiv. În intervalul menţionat, la nivelul …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About Sorina T

Redactor coordonator www.deCluj.ro