Polițiștii au confiscat 15 bucăţi de jgheaburi din tablă, deoarece vânzătorul nu avea acte pe ele

jgheabLuni, 15 februarie, ora 10:30, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej – Postul de Poliţie Comunal Bobâlna – au depistat pe raza localităţii Răzbuneni un bărbat care efectua acte de comerţ fără îndeplinirea condiţiilor legale.

Astfel, bărbatul de 27 de ani, din judeţul Mureş, oferea spre vânzare jgheaburi din tablă, fără a poseda acte de provenienţă pentru acestea şi fără a îndeplini condiţiile privind comercializarea bunurilor.

În acest context, bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform Legii 12/1990, fiind confiscate 15 bucăţi de jgheaburi din tablă, în valoare de circa 450 de lei.

Articole similare

  • 30
    Un tânăr, de 20 de ani, a fost depistat de poliţiştii rutieri, în timp ce conducea cu 165 km/h pe centura ocolitoare a municipiului Gherla, pe raza localităţii Buneşti. Poliţiştii i-au aplicat amendă de 1.125 de lei şi i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a…
    Tags: de, în, amendat, pe

Luni, 15 februarie, ora 10:30, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej – Postul de Poliţie Comunal Bobâlna – au depistat pe raza localităţii Răzbuneni un bărbat care efectua acte de comerţ fără îndeplinirea condiţiilor legale. Astfel, bărbatul de 27 de ani, din judeţul Mureş, oferea spre vânzare jgheaburi din tablă, fără a poseda acte …

Review Overview

User Rating: 4.55 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.