Polițiștii au oprit doi bărbați din Florești în timp ce transportau lemne, fără a avea documente pe acestea

lemne-confiscatePoliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au depistat în trafic, două autoutilitare care transportau material lemnos, fără documente legale de transport.

Miercuri, 2 martie, în jurul orei 10:00, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 7 Poliţie, au depistat în trafic un bărbat din comuna Floreşti, care transporta cu autoutilitara cca. 2,88 mc material lemons, fără aviz de însoţire sau documente de provenienţă a mărfii.

Tot miercuri, în jurul orei 19:00, poliţişti din cadrul Postului de Politie Comunală Gilău, au depistat pe DN1-E60, pe raza comunei Gilău, un bărbat din comuna Floreşti, care transporta cu autoutilitara cantitatea de aproximativ 10,53 mc material lemnos, grinzi răşinoase, fără a deţine acte de provenienţă şi transport conform prevederilor legale.

Bărbații au fost sancţionați contravenţional conform prevederilor legale în vigoare, iar materialul lemnos în valoare de aproximativ 9.000 lei, a fost ridicat în vederea confiscării şi predat în custodie Ocolului Silvic Someşu Rece și  Cantonului Silvic Dezmir.

Articole similare

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au depistat în trafic, două autoutilitare care transportau material lemnos, fără documente legale de transport. Miercuri, 2 martie, în jurul orei 10:00, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 7 Poliţie, au depistat în trafic un bărbat din comuna Floreşti, care transporta cu autoutilitara cca. 2,88 mc material lemons, …

Review Overview

User Rating: 4.7 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro