Poliţiştii au reţinut 11 permise de conducere şi au retras 6 certificate de înmatriculare auto doar în ultimul weekend

politia-autoPoliţiştii clujeni au desfăşurat, şi în acest sfârşit de săptămână, numeroase activităţi pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice.

În perioada 22  – 24 ianuarie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au fost prezenţi în mijlocul comunităţii pentru a preveni şi combate activităţile ilicite.

Astfel, poliţiştii de ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale şi de la investigarea fraudelor au efectuat 104 controale şi 16 filtre rutiere.

În urma acţiunilor, au fost constatate 16 infracţiuni (judiciare şi la regimul circulaţiei), dintre care 12 în flagrant delict.

Poliţiştii au depistat  9 persoane bănuite de comiterea de infracţiuni şi au fost puse în aplicare 2 mandate de executare a pedepsei închisorii.

Poliţiştii au intervenit şi au aplicat 284 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 65 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea nr. 61/1991.

Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în urma cărora au aplicat 198 de sancţiuni pentru încălcarea normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. 23 dintre acestea au fost aplicate pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 11 permise de conducere şi au retras 6 certificate de înmatriculare auto.

Articole similare

  • 89
    Poliţiştii clujeni au fost prezenţi și în acest weekend pe principalele artere de circulaţie pentru a fluidiza traficul şi pentru a crește gradul de siguranță rutieră.  Poliţiştii rutieri au acţionat în acest sfârșit de săptămână pe raza localităților urbane, precum și pe sectoarele de drum național din județul Cluj pentru fluidizarea traficului, astfel…
    Tags: de, şi, pentru, au, în, poliţiştii, conducere, retinut, sanctiuni, contraventionale

Poliţiştii clujeni au desfăşurat, şi în acest sfârşit de săptămână, numeroase activităţi pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice. În perioada 22  – 24 ianuarie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au fost prezenţi în mijlocul comunităţii pentru a preveni şi combate activităţile ilicite. Astfel, poliţiştii de …

Review Overview

User Rating: 4.75 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.