Polițiștii clujeni au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și impunerea legislației în domeniul comerţului

ACTIUNI PIATA MIHAI VITEAZUÎn perioada 10-12 august, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secția 2 Poliție, au organizat și desfășurat, în colaborare cu Poliția Locală, acțiuni în Piața Mihai Viteazul și pe străzile Argeș și Pitești.

Acțiunea a avut drept scop  prevenirea furturilor din buzunare și genți, precum și depistarea și sancționarea persoanelor care desfășoară activități de comerț fără autorizațiile prevăzute de lege.

Au fost verificate 19 persoane fizice autorizate și producători agricoli, urmărindu-se respectarea normelor legale în vigoare.

În cele 3 zile, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 26 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 14.500 de lei, majoritatea fiind pentru nerespectarea Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.

Acțiunile polițiștilor vor continua pentru impunerea legislației și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Articole similare

În perioada 10-12 august, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secția 2 Poliție, au organizat și desfășurat, în colaborare cu Poliția Locală, acțiuni în Piața Mihai Viteazul și pe străzile Argeș și Pitești. Acțiunea a avut drept scop  prevenirea furturilor din buzunare și genți, precum și depistarea și sancționarea persoanelor care desfășoară activități de comerț …

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro