Polițiștii clujeni au aplicat 106 sancţiuni contravenţionale într-o singură zi

Politia-Cluj-Marasti02Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au desfăşurat acţiuni pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor în domeniul transportului rutier public de persoane, efectuat prin curse regulate şi ocazionale.

La data de 12 aprilie,  poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au acţionat pe linia respectării legislaţiei privind desfăşurarea activităţii de transport rutier de persoane, pe principalele sectoare de drum naţional din judeţul Cluj.

Au fost instituite filtre rutiere şi au fost verificate 322 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate poliţiştii au fost nevoiţi să aplice 106 sancţiuni contravenţionale.

Au fost aplicate sancţiuni pentru nerespectarea capacităţii de transport, lipsa inspecţiei tehnice periodice, defecţiuni tehnice și alte nereguli la regimul rutier.

De asemenea, au fost aplicate sancțiuni pentru nerespectarea prevederilor O.G. nr. 37/2007 privind stabilirea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele şi perioadele de odihnă ale conducătorilor auto şi utilizarea aparatelor de înregistrare a activităţii acestora, a Legii nr. 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere,  a H.G. nr.69/2012 privind legalitatea transporturilor rutiere.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 3 permise de conducere şi 6 certificate de înmatriculare.

Articole similare

  • 82
    Poliţiştii au fost prezenţi, şi ieri, pe principalele artere de circulaţie pentru a fluidiza traficul şi pentru a preveni producerea de accidente. Pentru prevenirea accidentelor de circulație şi impunerea respectării legislaţiei rutiere, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au acţionat în zona centrală a municipiului Cluj-Napoca, precum și în celelalte cartiere…
    Tags: de, şi, soferi, contraventionale, sanctiuni, rutiera, politia

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au desfăşurat acţiuni pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor în domeniul transportului rutier public de persoane, efectuat prin curse regulate şi ocazionale. La data de 12 aprilie,  poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au acţionat pe linia respectării legislaţiei privind desfăşurarea activităţii de transport rutier …

Review Overview

User Rating: 4.65 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro