Polițiștii clujeni au aplicat 391 de sancțiuni contravenționale în ultimele trei zile

Politia-Cluj-Marasti02În perioada 25 – 27.11.2016, polițiștii rutieri au fost prezenţi în trafic pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, precum și pentru identificarea şi sancţionarea participanţilor la trafic care încalcă normele rutiere generatoare ale accidentelor rutiere grave, înregistrate pe DN 1.

Aceștia au acționat cu precădere în zonele în care au fost înregistrate accidente rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză, nerespectarea regulilor privind prioriatea pietonilor și nerespectarea regulilor privind depășirea.

Astfel, poliţiştii rutieri au fost nevoiţi să aplice 391 sancţiuni contravenţionale, dintre acestea 119 fiind pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 9 pentru nerespectarea regulilor privind depășirea, 19 pentru  nerespectarea regulilor privind prioriatea pietonilor, restul de 244 fiind pentru alte abateri.

Cu această ocazie, au fost constatate și 9 infracțiuni la regimul circulației  pe drumurile publice.

Având în vedere abaterile depistate, precum şi în scop preventiv, pentru a-i determina pe cetăţeni să conştientizeze posibilele pericole la care se expun atunci când nu îşi iau toate măsurile de prevenire, poliţiştii rutieri au reţinut 54 permise de conducere şi au retras 10 certificate de înmatriculare.

Articole similare

  • 70
    În 12 februarie, poliţiştii au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren. Astfel, poliţişti de la structuri de ordine publică, rutier, investigaţii criminale, investigarea criminalității economice, arme, explozivi, substanțe periculoase, criminalistic și acțiuni speciale au efectuat acţiuni specifice…
    Tags: de, au, în, şi, poliţiştii, contraventionale, sanctiuni, cluj, ipj, amenzi

În perioada 25 – 27.11.2016, polițiștii rutieri au fost prezenţi în trafic pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, precum și pentru identificarea şi sancţionarea participanţilor la trafic care încalcă normele rutiere generatoare ale accidentelor rutiere grave, înregistrate pe DN 1. Aceștia au acționat cu precădere în zonele în care au fost înregistrate accidente rutiere produse pe …

Review Overview

User Rating: 4.75 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro