Polițiștii clujeni au aplicat ieri 56 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de circa 12.300 de lei

Politia-Cluj-Marasti01Ieri, 25 mai, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi sancţionarea abaterilor rutiere.

Astfel, s-a acţionat atât în zona centrală cât şi în celelalte cartiere ale municipiului, pentru responsabilizarea participanţilor la trafic şi respectarea regulilor de circulaţie.

În cadrul acţiunii, pentru abaterile constatate, poliţiştii au fost nevoiţi să aplice  56 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de circa 12.300 de lei.

Ca măsură complementară, s-a impus reţinerea a 14 permise de conducere şi a 2 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii vor continua acţiunile în trafic pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru a-i determina pe conducătorii auto să conştientizeze pericolele la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Articole similare

Ieri, 25 mai, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi sancţionarea abaterilor rutiere. Astfel, s-a acţionat atât în zona centrală cât şi în celelalte cartiere ale municipiului, pentru responsabilizarea participanţilor la trafic şi respectarea regulilor de circulaţie. În cadrul acţiunii, pentru abaterile constatate, poliţiştii au fost nevoiţi să …

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro