Polițiștii clujeni au confiscat 59 de brazi și o autoutilitară cu care se efectua un transport ilicit

În urma acțiunilor derulate pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice, polițiștii au dispus confiscarea a 59 de brazi  și a unei autoutilitare cu care se efectua un transport ilicit.

Miercuri, 14 decembrie, în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul  Secției 8 Poliție Rurală Huedin – Post Poliție Comunal Mărișel au depistat un bărbat, de 20 de ani, din Luna de Sus, care transporta cu o autoutilitară 24 de brazi fără proveniență legală.

Bărbatul a fost depistat pe DJ 107P, în localitatea Mărișel.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, iar pomii de Crăciun au fost confiscați, conform Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Aceștia au fost predați în custodie organelor silvice.

Totodată, a fost dispusă măsura confiscării autoutilitarei cu care se efectua transportul.

foto: arhiva

Articole similare

  • 65
    În perioada 1-25 decembrie, poliţiştii au derulat acţiuni şi controale pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice, preum şi pentru protejarea drepturilor şi intereselor comerciale ale cetăţenilor prin verificarea legalităţii comercializării pomilor de Crăciun. Astfel, în domeniul silvic, au fost efectuate 145 de acţiuni, 100 dintre acestea derulându-se pe drumurile publice,…
    Tags: de, în, au, fost, pomi, craciun, confiscati, brazi

În urma acțiunilor derulate pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice, polițiștii au dispus confiscarea a 59 de brazi  și a unei autoutilitare cu care se efectua un transport ilicit. Miercuri, 14 decembrie, în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul  Secției 8 Poliție Rurală Huedin – Post Poliție Comunal Mărișel au depistat un bărbat, de 20 de …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro