Poliţiştii clujeni au confiscat material lemnos, în valoare de aproximativ 2.800 de lei, în urma unui control în trafic

lemne-confiscateÎn noaptea de 28/29 iulie, poliţişti din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești, Postul de Poliție Comunală Măguri Răcătău au acţionat împreună cu un specialist din cadrul Ocolului Silvic Someșu Rece pe raza localității Măguri Răcătău pentru combaterea transporturilor ilicite de material lemnos, precum şi a abaterilor rutiere. În acest context, au oprit pentru control o autoutilitară cu care se transporta material lemnos.

Conducătorul auto, un bărbat, de 46 de ani, din comuna Râșca, județul Cluj, nu a putut să prezinte documente justificative aferente celor aproximativ 4 metri cubi material lemnos (cherestea) transportat.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar materialul lemnos, în valoare de aproximativ 2.800 de lei, a fost ridicat în vederea confiscării.

Poliţiştii clujeni continuă acțiunile de prevenire a faptelor care aduc atingere fondului forestier. Totodată, continuă verificarea vehiculelor semnalate ca transportând lemn prin intermediul „Radarului pădurii”.

Articole similare

În noaptea de 28/29 iulie, poliţişti din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești, Postul de Poliție Comunală Măguri Răcătău au acţionat împreună cu un specialist din cadrul Ocolului Silvic Someșu Rece pe raza localității Măguri Răcătău pentru combaterea transporturilor ilicite de material lemnos, precum şi a abaterilor rutiere. În acest context, au oprit pentru control …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro