Poliţiştii clujeni au fost prezenţi, şi ieri, pe principalele artere de circulaţie pentru a fluidiza traficul şi pentru a preveni producerea de accidente

Politia-Cluj-Marasti01Poliţiştii rutieri au acţionat pe raza municipiului Cluj-Napoca pentru fluidizarea traficului pe principalele artere de circulaţie, astfel încât să fie evitate, pe cât posibil, blocajele rutiere.

Totodată, activitatea a avut ca şi scop prevenirea şi combaterea a abaterilor rutiere, cauze ale accidentelor de circulaţie, precum şi a transportului ilicit de mărfuri.

În cadrul acţiunii, pentru abaterile constatate, poliţiştii au fost nevoiţi să aplice 61 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 9.000 de lei, la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Dintre acestea, 10 au vizat neacordarea de prioritate pietonilor, 5 neportul centurii de siguranţă,  3 traversare neregulamentară, 8 oprire neregulamentară, 6 nerespectare indicator accesul interzis, 5 depășirea vitezei legale.

De asemenea, atât în baza neregulilor constate, cât şi pentru a-i determina pe conducătorii auto să conştientizeze posibilele pericole la care se expun atunci când nu îşi iau toate măsurile de prevenire, poliţiştii clujeni au reţinut 13 permise de conducere şi au retras 3 certificate de înmatriculare pentru lipsa inspecţiei tehnice periodice.

Articole similare

Poliţiştii rutieri au acţionat pe raza municipiului Cluj-Napoca pentru fluidizarea traficului pe principalele artere de circulaţie, astfel încât să fie evitate, pe cât posibil, blocajele rutiere. Totodată, activitatea a avut ca şi scop prevenirea şi combaterea a abaterilor rutiere, cauze ale accidentelor de circulaţie, precum şi a transportului ilicit de mărfuri. În cadrul acţiunii, pentru …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro