Polițiștii clujeni au identificat în trafic două transporturi ilicite de material lemnos

lemne-confiscateIeri, au fost identificate, în trafic, două transporturi ilicite de material lemnos. Cei în cauză au fost sancționați, iar lemnul transportat a fost confiscat.

La data de 25 ianuarie, ora 19:00, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin – Postul de Poliţie Comunal Beliş – au depistat un bărbat de 31 de ani, din Beliș, care transporta cu un tractor peste 4 metri cubi de material lemnos, fără aviz de însoțire a mărfii.

Bărbatul a fost sancționat contravențional, conform Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar materialul lemnos, în valoare de circa 1.200 de lei, a fost ridicat și predat în custodie reprezentanților ocolului silvic.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au identificat un bărbat de 37 de ani, din Florești, care transporta cu o autoutilitară circa 2 metri steri de material lemnos, fără aviz de însoțire a mărfii.

Bărbatul a fost sancționat contravențional, conform Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar materialul lemnos, în valoare de circa 300 de lei, a fost ridicat și predat în custodie reprezentanților ocolului silvic.

Poliţiştii clujeni continuă activităţile de verificare, acţionând ferm pentru combaterea faptelor ilicite care aduc atingere fondului forestier.

Articole similare

Ieri, au fost identificate, în trafic, două transporturi ilicite de material lemnos. Cei în cauză au fost sancționați, iar lemnul transportat a fost confiscat. La data de 25 ianuarie, ora 19:00, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin – Postul de Poliţie Comunal Beliş – au depistat un bărbat de 31 de ani, din …

Review Overview

User Rating: 4.65 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.