Poliţiştii clujeni au reţinut, pentru 24 de ore, doi bărbaţi bănuiţi de sustrageri de materie primă dintr-o societate comercială din Turda

Catuse-04Poliţiştii clujeni au reţinut, pentru 24 de ore, doi bărbaţi bănuiţi de sustrageri de materie primă dintr-o societate comercială din Turda, fapte prin care ar fi creat un prejudiciu de circa 54.000 de lei. 

Pentru probarea activităţii infracţionale a fost organizată o acţiune flagrantă şi au fost efectuate percheziţii domiciliare.

La data de 8 ianuarie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliției municipiului Turda, însoţiţi de criminalişti, au organizat o acţiune de prindere în flagrant a unor persoane bănuite de sustrageri repetate dintr-o societate.

În acest context, un bărbat de 47 de ani, din Câmpia Turzii, a fost depistat în timp ce încerca să înstrăineze silicon industrial, produs care ar fi fost sustras de acesta din incinta societăţii  în cadrul căreia era angajat şi care are ca obiect de activitate fabricarea de produse pentru construcţii.

Poliţiştii au identificat în autoturismul bărbatului 118 litri silicon industrial, în recipienţi din plastic şi metal, pe care dorea să îi înstrăineze.

Din cercetări a reieşit că, în perioada octombrie – decembrie 2015, bărbatul depistat în flagrant delict şi un alt bărbat de 45 de ani, din Turda, angajat de asemenea în cadrul societăţii, ar fi sustras circa 1.460 de litri de silicon industrial, în valoare de aproximativ 54.000 de lei.

Pentru probarea activităţii infracţionale, au fost efectuate două percheziţii domiciliare,în baza mandatului emis de către Judecătoria Turda.

Prejudiciul a fost recuperat parţial.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către poliţişti, ulterior fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile de către magistraţi.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Articole similare

  • 79
    Poliţiştii cercetează trei bărbaţi, din Turda, pentru furt. Aceştia sunt bănuiţi că au sustras bunuri de aproximativ 800 de lei dintr-un supermaket. Joi, 12 martie, în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii, s-a dispus continuarea urmăririi penale față de trei bărbaţi pentru comiterea infracţiunii de furt.…
    Tags: de, turda, în, cluj, campia, prinsi, ipj, politia, hoti, turzii

Poliţiştii clujeni au reţinut, pentru 24 de ore, doi bărbaţi bănuiţi de sustrageri de materie primă dintr-o societate comercială din Turda, fapte prin care ar fi creat un prejudiciu de circa 54.000 de lei.  Pentru probarea activităţii infracţionale a fost organizată o acţiune flagrantă şi au fost efectuate percheziţii domiciliare. La data de 8 ianuarie, …

Review Overview

User Rating: 4.7 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.