Polițiștii clujeni, implicați în programul educaţional naţional Şcoala Siguranţei TEDI

Foto Politia RomanaPoliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj –  Biroul Analiza şi Prevenirea Criminalităţii –  derulează activităţi de informare şi prevenire în unităţile de învăţământ din judeţ, în cadrul programului educaţional naţional Şcoala Siguranţei TEDI.

Proiectul se derulează pe parcursul semestrului I al anului curent, având drept scop informarea copiilor privind potenţialele pericole şi furnizarea de soluţii prin metode educative specifice vârstei lor.

Beneficiarii sunt elevii din clasa I, ce se află la începutul unei etape importante a vieţii lor şi se confruntă cu noi provocări,  fiind în situaţia de a lua primele decizii fără ajutorul părinţilor.

În cadrul programului, poliţiştii clujeni desfăşoară activităţi educative care vizează siguranţa în drum spre şcoală, siguranţa în şcoală, acasă şi în vacanţă, fiind organizate în acest sens activităţi interactive: concursuri, sesiuni de lucru şi de instruire, aplicaţii practice, expoziţii, vizite la sediul unor formaţiuni ale poliţiei, etc.

La finalul programului, copiii vor fi capabili să identifice situaţiile de risc la care pot fi expuşi şi să adopte măsuri de prevenire adecvate.

Articole similare

  • 55
    La data de 13 octombrie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au desfășurat  acțiuni pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulație pe raza municipiului Cluj-Napoca. Astfel, au fost aplicate 46 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 6.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2005 privind circulația…
    Tags: de, ipj, cluj, prevenire, actiuni

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj –  Biroul Analiza şi Prevenirea Criminalităţii –  derulează activităţi de informare şi prevenire în unităţile de învăţământ din judeţ, în cadrul programului educaţional naţional Şcoala Siguranţei TEDI. Proiectul se derulează pe parcursul semestrului I al anului curent, având drept scop informarea copiilor privind potenţialele pericole şi furnizarea …

Review Overview

User Rating: 4.7 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.