Poliţiştii clujeni l-au ajutat pe Moş Crăciun să ajungă la copiii cuminţi şi la persoanele vulnerabile de pe raza judeţului

Poliţiştii clujeni l-au ajutat pe Moş Crăciun să ajungă la copiii cuminţi şi la persoanele vulnerabile de pe raza judeţului.

Ca în fiecare an, şi de această dată poliţiştii s-au mobilizat şi au organizat ,,misiuni speciale” care au avut drept scop oferirea de daruri celor mici şi familiilor nevoiaşe.

În luna decembrie, luna cadourilor, poliţiştii au organizat mai multe acţiuni caritabile şi au ajuns în mai multe locaţii de pe raza judeţului Cluj.

În cadrul proiectului Shoebox, poliţiştii, prin contribuţie benevolă,  au oferit peste 100 de cadouri celor mici. De asemenea, poliţiştii din Beliş l-au ajutat pe Moş Nicolae să ajungă, în 6 decembrie, la peste 100 de copii de pe raza comunei.

În această săptămână, acţiunile caritabile au continuat, iar Moş Crăciun a ajuns, cu sprijinul poliţiştilor, la copii cu nevoi speciale şi la familii nevoiaşe.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 5 Poliţie l-au însoţit pe Moş Crăciun la Şcoala Specială pentru deficienţi de auz ,,Kozmutza Flora”, din municipiul Cluj-Napoca, unde au oferit cadouri copiilor de la grădiniţă şi de la clasa pregătitoare.

Copiii i-au primit pe poliţişti şi pe Moş Crăciun cu colinde, fiind foarte bucuroşi de cadourile atent pregătite.

Articole similare

  • 55
    Poliţiştii clujeni au confiscat 25 de brazi, în urma unor acţiuni derulate pentru prevenirea şi depistarea comercializării ilegale şi a trasportului ilicit de pomi de Crăciun. Joi, 11 decembrie2014., ora 18:00, politişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti – Post Poliţie Măguri-Răcătău au desfăşurat acţiuni pentru prevenirea, depistarea şi…
    Tags: de, au, şi, în, cluj, craciun, din, politia, ipj

Poliţiştii clujeni l-au ajutat pe Moş Crăciun să ajungă la copiii cuminţi şi la persoanele vulnerabile de pe raza judeţului. Ca în fiecare an, şi de această dată poliţiştii s-au mobilizat şi au organizat ,,misiuni speciale” care au avut drept scop oferirea de daruri celor mici şi familiilor nevoiaşe. În luna decembrie, luna cadourilor, poliţiştii …

Review Overview

User Rating: 4.7 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro