Polițiștii clujeni s-au mobilizat pentru a găsi o minoră de 13 ani, dispărută din Sânmărghita

misiune cautareLuni, 27 iunie, ora 16:30, o femeie a sesizat Secția 5 Poliție Rurală Dej cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 13 ani, a dispărut.

Polițiștii s-au deplasat de îndată în zona indicată, în urma verificărilor stabilindu-se următoarea stare de fapt:

Minora, în vârstă de 13 ani, din București, se afla împreună cu mama sa la casa de vacanță din localitatea Sânmărghita, comuna Mica. În jurul orei 12:00, mama minorei a sesizat lipsa acesteia din locuință, iar după câteva ore a sesizat Poliția, căutările proprii neavând rezultat.

Circa 50 de polițiști din cadrul Poliției municipiului Dej și Secției 5 Poliție Rurală Dej au format echipe de căutare și au pornit în căutarea minorei. Acestora  li s-au alăturat aproximativ 15 localnici.

Acțiunea s-a desfășurat pe timp ploios, fiind efectuate căutări în zone acoperite cu  desişuri și culturi.

După circa 2 ore de la sesizare, minora a fost găsită într-o vale care străbate localitatea, o zonă cu vegetație și nămol.

Aceasta a fost condusă la locuință și încredințată mamei, în prezent fiind în afara oricărui pericol.

Articole similare

Luni, 27 iunie, ora 16:30, o femeie a sesizat Secția 5 Poliție Rurală Dej cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 13 ani, a dispărut. Polițiștii s-au deplasat de îndată în zona indicată, în urma verificărilor stabilindu-se următoarea stare de fapt: Minora, în vârstă de 13 ani, din București, se afla împreună cu …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro