Polițiștii solicită sprijinul cetățenilor pentru a identifica o femeie bănuită de mai multe furturi

hoata-cautataPoliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej solicită sprijinul cetăţenilor în identificarea unei persoane bănuite de comiterea a două furturi.

În fapt, la data de 16 noiembrie, în intervalul 12:30-13:00, o tânără ar fi sustras două portmonee cu bani, carduri, documente şi bijuterii din aur.

Persoanele vătămate, două femei din Dej, se aflau într-uun magazin situat pe strada Piaţa Bobâlna, din Dej, în momentul în care au fost deposedate de bunuri.

Prejudiciul total cauzat a fost estimat la circa 3.400 de lei.

Pentru identificarea persoanei în cauză, poliţiştii solicită sprijinul cetăţenilor care pot oferi informaţii utile.

 Persoanele care pot furniza informaţii cu privire la identitatea persoanei, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Articole similare

  • 55
    Tânăra din imaginile trasmise în urmă cu două zile a fost identificată, iar în prezent este cercetată în stare de arest preventiv pentru comiterea unui alt furt de pe raza municipiului Cluj-Napoca. Aceasta ar fi sustras două portmonee cu bani, carduri, documente şi bijuterii din aur. Persoanele vătămate, două femei din…
    Tags: de, din, în, dej, fost, două, portmoneu, cu, bani, hoata

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej solicită sprijinul cetăţenilor în identificarea unei persoane bănuite de comiterea a două furturi. În fapt, la data de 16 noiembrie, în intervalul 12:30-13:00, o tânără ar fi sustras două portmonee cu bani, carduri, documente şi bijuterii din aur. Persoanele vătămate, două femei din Dej, se aflau într-uun magazin situat …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro