Prima platformă îngropată de colectare selectivă a deșeurilor a fost pusă în funcțiune în cartierul Zorilor

gunoi-clujPrima platforma ingropata de colectare selectiva a deseurilor a fost pusa in functiune in cartierul Zorilor, pe strada Luceafarului nr. 10.

Este un sistem modern, colectarea deseurilor este silentioasa, discreta si permite mentinerea curateniei la punctele gospodaresti. Cetatenii vor scapa astfel nu doar de imaginea vechilor ghene de gunoi, ci in special de mirosurile neplacute.

Acest sistem face parte dintr-un program pilot de amplasare de platforme subterane pentru colectarea selectiva a deseurilor, initiat de Primaria Municipiului Cluj-Napoca . In perioada urmatoare vor fi amenajate alte doua astfel de platforme subterane in puncte gospodaresti din cartierele Manastur si Grigorescu.

Acest tip de platforma cuprinde 3 containere pentru fractie uscata – sticla, PET, plastic, hartie, carton – si 1 container pentru fractie umeda – deseuri menajere.

Prima platforma ingropata de colectare selectiva a deseurilor a fost pusa in functiune in cartierul Zorilor, pe strada Luceafarului nr. 10. Este un sistem modern, colectarea deseurilor este silentioasa, discreta si permite mentinerea curateniei la punctele gospodaresti. Cetatenii vor scapa astfel nu doar de imaginea vechilor ghene de gunoi, ci in special de mirosurile neplacute. …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro